Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

GHOST OF MYSELF

GHOST OF MYSELF

Ghost-of-myself_1000-x-1250-web

Collage time: Ghost of myself

Husker du jeg sa at jeg ville lage ting igjen? Plutselig satt jeg her med timene som reiste fra meg mens jeg koste meg med denne collagen. Inspirasjonen bare "struck" som de sier, og jeg aner ikke engang hvor dette kom fra – bare at det var inni meg et sted.Hva skjedde nå egentlig? Livet som krølltopp 

Kilder: hval - ananas - figurer - verdensrommet - skyer

Make a mess

Make a mess


DOG EAT DOG WORLD

DOG EAT DOG WORLD