Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

JEG VET INGENTING

JEG VET INGENTING

Regnsommer_1

I guess this is it?

Den siste ferieuken min har ankommet, og det er jo som å gjenoppleve fjoråret. Det har omtrent pøsregnet siden dag 1. Jeg forstår at man skal ha ferie for å slappe av innimellom, men helt ærlig så blir jeg bare mer stressa enn jeg pleier å være. For det første; hvordan skal man bruke tiden? Jo, jeg har sagt ja til å hjelpe til med det ene og det andre, redigere bilder i hytt og pine og ikke minst så er jeg husmor nå. Menes det da at jeg skal bruke min ferie til å gjøre jobber for andre? Jeg vet ikke helt jeg, det føles litt feil.Regnsommer_2

Same procedure as last year

For det andre; Jeg mister helt kontroll over hva som skjer på jobben. Det liker jeg ikke. På 2 ferieuker har jeg fått ikke mindre enn 89 e-poster fra jobb. Jeg vet at jeg kommer til å drukne i arbeid når jeg kommer tilbake, uansett hvor flinke folkene jeg har i teamet mitt er. Det er alltid 89 mailer eller mer å ta tak i.Regnsommer_4Ja, jeg er kanskje i 20-årene hvor man liksom skal finne ut av ting, livet og ikke minst seg selv. Men vet du hva, jeg klarer det ikke. Jeg vet ikke hvem jeg er eller hva jeg vil eller hvordan man skal være voksen. Jeg vet ikke hvordan man sier "nei" og jeg vet i alle fall ikke hvor sommeren ble av.Vet du?Regnsommer_3Livet som krølltopp


SPISER MEG NESTEN IHJEL PÅ DETTE

SPISER MEG NESTEN IHJEL PÅ DETTE


JEG ER MED I EN FILM

JEG ER MED I EN FILM