Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

SPISER MEG NESTEN IHJEL PÅ DETTE

SPISER MEG NESTEN IHJEL PÅ DETTE

Nice-cream_1

Den første oppskriften på krolltopp.com!

Jeg elsker å spise, og jeg elsker spesielt søtsaker, is, cheese doodles, ja you name it. En skikkelig godtemums er det jeg ville kalt meg selv. Dessverre er det ikke like sunt å proppe seg full i snacks hver eneste dag, derfor er jeg veldig glad for denne oppskriften som jeg fikk av Eirin Kristiansen.Nice-cream_2

Peanut Butter Nice Cream

En liten skvulp melk – merk, så lite som du klarer å helle i er det beste. Ellers får man veldig flytende iskrem.1 stor spiseskje peanøttsmør1-2 frosne, modne bananer – jeg klarer aldri å spise opp bananene før de begynne å få brunfarge, da er det bare å kutte opp og fryse neden god klype vaniljepulveren god klype saltlitt honningIngrediensene blandes sammen, jeg bruker stavmikser og bare moser til. Hell i melk etterhvert om du må det. Serveres straks det har en deilig og kremete konsistens. Nam nam!Nice-cream_3

Original oppskrift her.

Livet som krølltopp


FILTHY 26

FILTHY 26


JEG VET INGENTING

JEG VET INGENTING