Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

FILTHY 26

FILTHY 26

Birthday_26

🍹🏋🏽💋 Nok et år har passert i det O-store Liv.

I fjor var det stor fest med både folk og fe, men siden vi allerede har hatt to innflytningsfester i denne leiligheten så blir det en rolig kveld med venninner på denne bursdagen. Da jeg skrev bursdagsinnlegget i fjor så ble jeg bedt om å vise leg når jeg kjøpte øl på butikken, og gjett om ikke det skjedde i år igjen?

Forever young

I'm gonna be

forever young!

B-Day WOD

Først på agendaen står selvfølgelig en BURSDAGSWOD! Alle vet jo at bursdagsbarnet bestemmer, så jeg velger halve Filthy 50! Ja, det er juks, men jeg gjør det uansett. Her er økten, slik jeg planlegger å skalere den:

26 Box jump, 20 inch box26 Jumping pull-ups26 Kettlebell swings, 1 pood (16 kg)Walking Lunge, 26 steps26 Leg raise. Knees to elbows26 Push press, 45 pounds (20 kg)26 Back extensions26 Wall ball shots, 14 pound ball. 20 pound ball26 Burpees26 Double unders

Gratulerer med dagen til meg!Livet som krølltopp


I made a mess

I made a mess


SPISER MEG NESTEN IHJEL PÅ DETTE

SPISER MEG NESTEN IHJEL PÅ DETTE