Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

I made a mess

I made a mess

Scrapbook_1

Fansen har talt, dere vil ha bildebevis!

Forståelig nok, jeg kan ikke bare skryte på meg ny hobby og ikke vise at jeg faktisk er i gang. Å drive med scrapbooking – eller scrapping som det heter på lingoen – er ikke bare utrolig gøy, det tar helt sinnsykt lang tid! Jeg som aldri har hatt en annen hobby enn datamaskinen min ble litt overrasket over dette, men det er vel det som er poenget med å ha en hobby?Scrapbook_2 Scrapbook_3 Scrapbook_4

Hvor ble det av livet mitt?

Hele 12 sider er fullført, og jeg trodde det kom til å ta opp mer plass. Permen min kan nok romme alle mine leveår om jeg fortsetter på denne måten. Planen var å lage et 2016-album, men da hittil i 2016 ikke trengte mer enn 8 sider, bega jeg meg ut på 2015 også. Så får jeg reise tilbake i tid, en måned om gangen.Scrapbook_5 Scrapbook_6 Scrapbook_7

Lurer du selv på å komme i gang, så trenger du ikke mye utstyr!

Jeg har brukt forskjellige papir med mønster på, enten det er gavepapir, origiamipapir eller utklipp fra magasin. Dette har jeg som bakgrunner til bildene. Som dekor har jeg teip i forskjellige farger og mønster, litt klistremerker og bokstaver. Jeg investerte i forskjellige farger blekk og alfabet-stempel, så kan jeg skrive det jeg vil på bildene.Ellers har jeg brukt vanlig akrylmaling og printer til resten. Jeg har en fotoprinter fra Canon og skriver ut bildene i riktig størrelse på fotopapir. Derfra er det bare å sette sammen ting og leke seg.Scrapbook_8 Scrapbook_9Plastlommene med passende album har jeg kjøpt hos A Beautiful Mess. Jeg har størrelse 9" x 12".Da er det bare å sette i gang selv folkens! Hvis du ikke orker å gjøre arbeidet selv, kan du følge meg på Bloglovin' og se utviklingen av min bok her.Livet som krølltopp


SLIK KAN DU FØLGE KRØLLTOPPEN

SLIK KAN DU FØLGE KRØLLTOPPEN


FILTHY 26

FILTHY 26