Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

SLIK KAN DU FØLGE KRØLLTOPPEN

SLIK KAN DU FØLGE KRØLLTOPPEN

Bloglovin_3

Jeg vet det kan være vanskelig å henge med i svingene

Visste du at Livet som Krølltopp har en egen side på Bloglovin'? Her kan du følge meg og få oppdatering på om jeg legger ut et innlegg. Nå skal ikke jeg tro at denne bloggen er sentrum i ditt liv, at det er dette som er verdens navle, men om du føler for å være oppdatert på Krølltoppen så er det altså der det skjer

Bloglovin_iPhone

 

There's an app for that!

Hvis du allerede bruker Bloglovin' og har lastet ned Appen på din iPhone, kan du få varsel hver gang noe postes på telefonen. Er du som meg og hater varsler, ikke bruk dette – jeg vil ikke være en irritasjon i din hverdag.Men om du er som min venn Christine; kjør på med en million notifications og jeg popper opp på skjermen din når du minst venter det.Eller vent litt, jeg skriver ikke så ofte, så det ordner seg nok dette her.Og som alltid under innleggene mine kan du klikke på denne lille knappen for å følge meg. Livet som krølltopp Sees på den andre siden!


MY ADDICTION

MY ADDICTION


I made a mess

I made a mess