Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

MY ADDICTION

MY ADDICTION

Sugar_2-featured.jpg
Sugar_1
 Det bare skjedde!
Jeg har blitt bevisst på at jeg er avhengig av sukker. Hele internett sier at det er som et “dop” for hjernen fordi det aktiverer de samme systemene som narkotika gjør, og man kan bli avhengig. Kilde. Jeg er garantert avhengig – og hater det!

Sugar_2

Må ha det, bare må ha det!
På vei hjem fra jobb skriker magen til meg; SJOKOLAAADE! IIIIISKREM!! KJEEEKS!!! Jeg kommer hjem, gretten og sulten hver eneste dag. Man kan gjerne tro at jeg ikke spiser nok mat på jobb, men tro om igjen. Ikke bare får jeg i meg en stor frokost hjemme, jeg spiser god lunsj og gjerne nøtter og en banan på bussen hjem. Allikevel byr fristelsen på seg hver eneste dag, og jeg ligner mer og mer på grumpy cat jo lengre jeg går uten.

Sugar_3.1

At et menneske klarer å spise så mye mat som jeg gjør, synes jeg selv er sinnsykt. Det står nok litt i stil med aktivitetsnivå i løpet av en dag, men come on, jeg er konstant sulten – og da spesielt på snop. Denne lille avhengigheten må bort, og det kjapt! Det er ikke kult å bli omtalt som "hun gretne" heller, og det er jeg sikker på at vil skje om jeg ikke gjør noe snart.
Hva er du avhengig av?

Livet som krølltopp


FAVORITTUKA MI ER HER

FAVORITTUKA MI ER HER


SLIK KAN DU FØLGE KRØLLTOPPEN

SLIK KAN DU FØLGE KRØLLTOPPEN