Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

FAVORITTUKA MI ER HER

FAVORITTUKA MI ER HER

BTS_1

Skolestart, ah for en herlig uke!

Vi snakker nye fjes i Bergen by og jeg som føler meg nok et år eldre enn 97-erne. Når lederen for studentutvalget på BI kommenterer "Jeg er født i 92, og hvis du lurer på hvorfor jeg er så gammel..." Hahaha, ja jeg kan le litt inni meg da.Vi snakker stand hver eneste dag med jobben, og jeg digger å komme ut å prate med folk, gire de opp, lette litt på stemningen.Vi snakker Red Bull. Jeg har forbud mot denne drikken utenom én gang i året, det er på stand. Jeg blir direkte koko av å drikke Red Bull, så en kollega satt foten ned for 2 år siden og nektet meg det.BTS_2

Mer Red Bull please!

Å kjenne på at stemnignen er på topp, å se nye vennskap som blomstrer, å se folk som er utenfor sin egen komfortsone. Det er så herlig! Når folk engasjerer seg, åpner seg for andre og skaper nok liv i salen til at en 26-åring til å tappes for energi – ja da er det skolestart og den beste uken i året.BTS_3Noen av dere lesere som starter på nytt studie i år? Livet som krølltopp


Somebody's getting married

Somebody's getting married


MY ADDICTION

MY ADDICTION