Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

More mess, Please

More mess, Please

Messy-august_2.jpg

Messy-august_2-typo

Messy Box-en for august har kommet!

Bilbo var like spent som meg på hva pakken fra postmannen inneholdt i dag. Månedens boks er fylt med så mye fint og jeg absolutt digger fargene. Mine favoritter er det geometriske mønsteret som går igjen på både store og små kort, ark og kork-klistremerkene. Et herlig høst-tema er på gang, men uten for mørke farger.Messy august_1 Messy august_4Messy august_3 Messy august_5

Typografi har alltid vært min greie

Det har forsåvidt klistremerker og! Slik som avbildet her; More Snacks, Please – den setningen burde vært mitt livsmotto. Og de herlige små hverdags-ordene man kan leke seg med og sette sammen på bilder, det er midt i blinken for meg.Messy august_6 Messy august_7Det som gjorde at jeg bestemte meg for å gå "all in" på scrappingen var at det er noe jeg vil gjøre kontinuerlig. Hvis jeg i det hele tatt skulle vurdere det så måtte det være enkelt. Ja, jeg bruker mye tid på boken min, men med så fint utstyr som dette så gjør det at et helt vanlig bilde fort får et særeget preg.Nå er det bare å sette i gang å scrappe enda mer!Livet som krølltoppSaveSave


SATURDAYS

SATURDAYS


Somebody's getting married

Somebody's getting married