Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

SATURDAYS

SATURDAYS

IMG_3903.jpg

Saturdays_2

On Saturdays I write

Jeg har en mann som elsker å sove lenge, mens min versjon av en god natts søvn avsluttes klokken åtte om morningen. Dermed har jeg en god del ekstra tid en helgemorgen. Jeg pleier å stå opp og rydde siste restene fra gårsdagen, ta ut av oppvaskemaskinen og koke både kaffe og egg. Da er alt klart til frokost når mannen står opp noen timer senere.Saturdays_1

August fløy forbi

De siste lørdagene har det vært mye action: bryllup, festival, bursdagsfeiring og jobb. Da Sindre og jeg oppdaget at vi hadde fri en lørdag samtidig var det bare å hoppe i taket! Sist det skjedde var i 2015, og dermed ble planene lagt; "Vi skal gjøre INGENTING i dag!" Slik ble det ikke, vi har planer hele dagen plutselig, men det er bare koseting som tar lang tid og vi kan allikevel ta dagen med ro.DSC00443Lørdag er skrivedagen min, da pleier jeg å dundre ut en haug med blogginnlegg, men noen ganger kommer faktisk "livet" i veien – og det synes jeg er helt greit. Nok en gang er i alle fall maskinen min fullstappet med bilder, nå skal jeg bare få de ut til verden, altså dere.Hva gjør du en lørdagsmorgen?Livet som krølltopp


WRITER'S BLOCK

WRITER'S BLOCK


More mess, Please

More mess, Please