Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

BYE BYE BYE

BYE BYE BYE

poloen_1

Jeg tar farvel

Denne uken har jeg tatt farvel med en følgesvenn gjennom tre og et halv år; Poloen. Det skjedde på søndag etter flere timers kjøretur at han takket for seg midt ute i Loddefjord. Han hostet seg avgårde på veien i et par meter før han la seg ned for godt, stakkar! Vi prøvde å berge ham, men denne gangen gikk det ikke. Hele girkassen var havarert, han var nede for telling – for godt denne gang.bye-bye-bye_1

Draumar

Jeg husker da vi fikk ham inn i vårt liv, det bar direkte på sykehuset før han kom hjem til oss. Så enkel hverdagen skulle bli, det var store drømmer vi hadde da! Og visst gjorde han hverdagen enkel; Poloen har tatt oss med på mange reiser, fått oss på trening selv om viljen ikke har vært tilstede eller kjørt meg på jobb hvis jeg har sovet litt for lenge. Det har også vært tunge dager, det har vært mer enn ett sykehus-besøk for denne karen. Han har vært syk lenge og vi visste at denne dagen ville komme, men måtte den komme allerede nå?poloen_2Livet på veien sammen med Poloen har vært fin den, men nå står altså buss-livet for tur igjen. Poloen har fått et nytt og bedre liv nå, den er i vrak-himmelen og jeg sitter igjen her nede og savner den allerede.Livet som krølltopp


DETTE ER MIN ARENA

DETTE ER MIN ARENA


WRITER'S BLOCK

WRITER'S BLOCK