Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

DETTE ER MIN ARENA

DETTE ER MIN ARENA

Hvis det er en ting jeg har skikkelig lyst til å gjennomføre og forbedre, så er det å skrive; å blogge om livet mitt, publisere bilder og bare la tankene fly ut over hele internett. Jeg bruker mye av tiden min på lydbøker, podcaster og YouTube-videoer som handler om hvordan man kan forbedre noe i livet. Hvordan oppnå det man ønsker, endre tankemønsteret i hverdagen og gjøre de små tingene som skaper forandring. Det er viktig med forandring, jeg har hele tiden et ønske om å forbedre meg og min hverdag. Enten det gjelder privat, på jobb eller hobby-basis.Jeg som alltid har vært litt "bildegal" har sluttet å fotografere. Det er én ting å la kamera ligge hjemme en gang i blant, noe helt annet når iPhonen ikke har knipset noe på over en uke. For meg er det helt hinsides!!

Jeg blogger ikke for lesernes skyld.

Det hele startet i 2002 da jeg skulle dokumentere hele livet mitt i Topp Skoledagbok og deretter bar det nedover. Eller oppover, det kommer an på øyet som ser. Jeg har skrevet dagbok, dokumentert, blogget og scrappet så lenge jeg kan huske – ikke alt på en gang selvfølgelig. Jeg har et dypt ønske om å dele, og hvem som helst kan høre på! Leserstatistikk er BO to the RING for meg, men om jeg har én leser som liker det jeg skriver så er det nok. Og den leseren kan gjerne være meg selv.Å skrive, å uttrykke meg, å ta ordet – jeg elsker det! Det et en trang inni meg som bare vil ut og jeg tenker at Livet som Krøltopp er den perfekte arenaen å utfolde seg.


PLANT KILLER

PLANT KILLER


BYE BYE BYE

BYE BYE BYE