Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

NÅR MAN STÅR MELLOM PIZZA OG BIFF

NÅR MAN STÅR MELLOM PIZZA OG BIFF

Sunt_1

Det er en typisk lørdag – vel, det er den første lørdagen uten bil.

Samboeren og jeg pleier å dra på trening på lørdager, i tillegg til en hel del andre aktiviteter vi måtte finne på. Uten bilen i dag ble det kun trening som stod på agendaen, vi rakk ikke noe mer. Vi hadde noen ærend i by'n, men kom ikke frem før butikken stengte. Reisen tur / retur trening, pluss selvfølgelig økten tok oss tre og en halv time! Normalt ville vi brukt halvannen time på dette. Og da har vi ikke ventet på bussen i et eneste sekund, derimot har vi spurtet etter bussen i hver ende for å rekke den. Og jeg løper aldri etter bussen!Sunt_3

Biff eller pizza?

Det eneste vi måtte gjøre i dag var å handle. Så etter flere timer med buss og trening, deretter en stor ukeshandling, kom vi hjem og var mer enn utslitte. Vi stilte oss spørsmålet: "Gidder vi å lage middag, eller skal vi bare bestille en pizza?" Merk at Pizzabakeren er omtrent 2 meter utenfor vår inngangsdør. Jeg hadde en diskusjon med både engelen og djevelen på min skulder før jeg sa "Nei, vi lager biff i dag!"Sunt_4

Aldri før har jeg sanket så mange voksenpoeng og samtidig vært sjeleglad for det!

Jeg har kjøpt magasinet Shape Up SUNT denne uken i anledning at jeg ønsker å være mer kreativ i matveien. I min hverdag har jeg det samme til frokost og lunsj i dag som jeg hadde for to år siden, og jeg er møkklei! Dermed plukket jeg ut noen oppskrifter jeg ville prøve og gikk til innkjøp av ingredienser jeg aldri har hørt om før. På kveldens meny stod mørbradbiff med spicy avokadosalat og potetbåter. Jeg kan ikke huske å ha verken laget eller spist en SÅ god rett før!Sunt_2Nå er kjøleskapet fylt opp av så mye godt, og jeg er spent på hva jeg får ut av alt dette. Jeg er ingen mester på kjøkkenet, snarere tvert i mot, men det er på en måte forventet at en "voksen kvinne" på 26 år skal klare å lage god middag til for eksempel gjester som kommer på besøk. Nå er jeg i gang! Livet som krølltopp


PADDLE YOUR OWN CANOE

PADDLE YOUR OWN CANOE


PLANT KILLER

PLANT KILLER