Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

DET ENKLE ER OFTE DET BESTE

DET ENKLE ER OFTE DET BESTE

 

Det er en lykkens dag her i Viken!

Nei, jeg tuller ikke. Det har jo vist seg at jeg ikke har elsket å bo på dette stedet like mye som jeg elsket å bo i Nyhavn. Min innstilling har bedret seg med tiden, men i dag når den et nytt høydepunkt. Vi har fått min favoritt-dagligvare i samme bygg som jeg bor i. Say whaaat? Sene handleturer innom Rema 1000 – ja takk! Hva som helst til middag uten å stresse langt opp til butikken – øh... I think yes! Deilig kveldssnacks som ikke er bra for meg - bring it on!Butikken åpnet i dag og jeg skal ned for å handle noe herlig kveldsmat nå. Det virker kanskje litt absurd det her, men jeg er altså skikkelig glad! Dette kommer til å forenkle hverdagen min, og det setter jeg utrolig stor pris på.Så til Rema 1000 Viken: VELKOMMEN TIL NABOLAGET!Livet som krølltopp


HØYT & LAVT

HØYT & LAVT


3 LYDBØKER DU MÅ HØRE

3 LYDBØKER DU MÅ HØRE