Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

HØYT & LAVT

HØYT & LAVT

Hoyt_lavt_1.jpg

hoyt_lavt_typo

Velkommen til en dag utenfor komfortsonen!

Nok et tips til en søndagsaktivitet kommer her. Forleden søndag dro jeg med meg to venner og en samboer ut på Høyt & Lavt ute på Nesttun. Jeg vet ikke hva jeg hadde forventet, men det ble en veldig spesiell opplevelse. Konseptet går ut på at man skal klatre i trær og hinder for å komme seg gjennom forskjellige løyper. Man bruker 30 - 45 minutter på en løype.Her er meg i den første løypen etter at jeg hadde begynt å få litt "feelingen" for det hele:hoyt_lavt_2hoyt_lavt_6Jeg synes ikke det gjenspeiles hvor høyt oppe man faktisk er på disse bildene, men det var mange meter over bakken. Vi klatret i to løyper før sulten tok oss og vi pauset for en deilig middag. Her kom utfordringen; med adrenalinet fra de første turene følte man seg mer enn klar for å gå videre til et enda høyere nivå – men så spiste vi ganske lenge og da vi skulle klatre igjen føltes det helt feil!hoyt_lavt_7hoyt_lavt_4

Jeg syntes ikke det var gøy lengre

Bare av taustigen opp til løypen ble jeg direkte redd. Vi fortsatte gjennom hinderene, men jeg kastet inn håndkleet etter omtrent en tredjedel. Det kom en ansatt som hjalp meg ned, noe jeg var utrolig glad for! Jeg hadde gjennomført om det stod på livet, men siden det skulle være lek og moro så bestemte jeg meg for å avslutte.hoyt_lavt_5hoyt_lavt_3

Mentalitet vs. fysikk

Jeg vet ikke hva jeg hadde forventet, men dette var overraskende vanskelig! Den første ruten var fysisk enkel å ta seg gjennom, her stod det virkelig på det mentale. Jeg var bokstavelig talt livredd ca. 86% av tiden vi var oppe. De neste rutene ble mer fysisk krevende, og på et punkt var det så tungt å holde seg oppe at jeg slapp og hang i sikkerhets-selen, og bare dro meg bortover. Jeg likte ikke når vi måtte gå ned igjen, og det via en løs taustige som hang langt oppe i trærne. Med hånden på hjertet kan jeg si at jeg ikke har vært så redd for noe tidligere – og jeg trodde ikke at det kom til å være noe problem. Jeg føler meg i ganske OK form sånn  "i livet", men etter denne dagen innser jeg at jeg ikke kommer til å overleve en eneste apokalypse.Har du prøvd noe lignende?Livet som krølltopp


I DON'T KNOW HOW THEY DO IT

I DON'T KNOW HOW THEY DO IT


DET ENKLE ER OFTE DET BESTE

DET ENKLE ER OFTE DET BESTE