Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

MYTH

MYTH

dsc01016

Feirer at helgen er her med nytt design på bloggen!

Livet som Krølltopp er hektisk for tiden, allikevel er jeg motivert til å blogge. Jeg elsker å se tilbake på hvordan ting har vært og bare skrive. Det som finnes av fritid brukes på hunden og litt søvn. Alle rundt meg snakker om at julen nærmer seg, mens for meg er det tid for budsjett igjen.Heldigvis finner jeg glede i de små tingene. Herregud for en klisjé! Det jeg mener at når det er såpass hektisk så blir jeg glad for bare å kunne spise en god frokost med samboeren eller å se en episode på Netflix.Nei, nå er jeg spent på hva du synes om designet?
Livet som krølltopp


HJEMMELAGET BOUNTY

HJEMMELAGET BOUNTY


LA DEG BEGEISTRE

LA DEG BEGEISTRE