Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

Fire tenner fattigere

Fire tenner fattigere

DSC01047-featured.jpg
Han er vel ikke like mammadalt som jeg er "Bilbodalt".

I dag har gutten min trukket ikke mindre enn 4 tenner, stakkar! Jeg klarte ikke å være med var heldigvis på jobb da det hele skjedde, ellers ville nok jeg vært hun som skrek og ble helt fra seg da han sovnet inn etter at veterinæren satte sprøyte på ham.Min samboer og svigermor tok ham til dyreklinikken i dag, for de små melketennene en hund skal miste når han er omtrent 5 måneder gammel var der fremdeles, nå fyller han 11 måneder straks. Da jeg kom hjem møtte synet av en lammet hund meg, instinktivt tenkte jeg "Nå er han død!"Svigermor passet på oss "høner" her hjemme, vi syntes sååå synd på stakkar valpen vår. Han våknet litt til etter hvert og klarte såvidt å løfte hodet et par ganger før han kollapset igjen. Han er helt fin igjen nå altså, fire tenner fattigere.Når jeg ser på disse bildene fra et par dager siden er det lett å sammenligne de med da han var helt ny i livet vårt. Utseende-messig er han helt annerledes, men personligheten er den samme! Han er verdens herligste hund og jeg elsker at jeg har ham i livet mitt. Livet som Krølltopp hadde ikke vært det samme uten denne chihuahua-en her. Hvordan er det med dere lesere? Noen som har en bestevenn de ikke klarer seg uten?Livet som krølltopp


LAST MINUTE X-MAS

LAST MINUTE X-MAS


10 grunner til å bo mindre

10 grunner til å bo mindre