Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

LAST MINUTE X-MAS

LAST MINUTE X-MAS

IMG_9767.jpg
Julestemning i en feiHvordan skape julestemning i en fei?

Det hele skjedde etter en tur på butikken, jeg ante fred og ingen fare da jeg plutselig oppdaget et stort område med kakemenn og julebrus: Herregud, er det desember allerede?! Jeg skyndet meg å kaste noen kakemenn med sjokoladetrekk ned i handlekurven før jeg spurtet ut fra butikken. I det jeg veltet en eldre kar med Frelsesarmeen-innsamlingsbøtte ropte jeg "Flytt deg, jeg har glemt å skape julestemning!"Julegaver og julekuler med god jul typografi

Har du havnet i samme situasjon og innser først nå at julaften er om en uke, fortvil ikke! Her er mine råd for å komme i julestemning i en fei:
  1. Pakk inn julegavene selv. Vi har alle knapt med tid i desember, men jeg kommer i skikkelig julestemning av å pakke inn mine egne gaver. Jeg elsker å dekorere de og skrive personlige kort – ikke minst så digger jeg at alt er i samme stil.
  2. Hør på denne julesangen: Da vet du at det er Jul av Ylvis.
  3. Lag hjemmelaget kakemenn. Skal ikke skryte på meg at jeg har kommet så langt selv, men den kakemannen fra butikken smakte så dårlig at jeg rett og slett kastet den. Hjemmelaget blir kanskje bedre?
  4. Ta en rolig spasertur i ditt nærmeste sentrum, her er det som regel pyntet til julestemning med både lys og musikk. Ta med en venn og kjøp en varm sjokolade og bare spaser rundt og nyt at det er jul.
  5. Send en melding og si tusen takk til alle du har fått julekort av, men enda ikke takket.
  6. Fullfør alt som må gjøres; vask kjolen til julaften, skrap alle dagene i Flax-kalenderen og få gjort hverdagslige to dos. Det er deilig å gå inn i juletiden uten rot over alt.
  7. Heng opp lys utendørs, selv har jeg dekorert balkongen med en liten remse. Det er så koselig når man kommer hjem og hele huset lyser.
  8. Sleng sammen et spontanjulebord med venninner. Reserver et bort og x-antall pinnekjøtt på nærmeste restaurant på en onsdag og nyt tiden man har mulighet til å tilbringe sammen.
  9. Bestill en ny kalender for 2017, året er snart over. Selv bruker jeg alltid Moleskine sine Limited Edition og tror jeg går for Peanuts i år… igjen!
  10. Drit i det du ikke bryr deg om. Jeg for eksempel har ingen forhold til de fire søndagene i advent. Det er såvidt at jeg klarer å holde styr på hvilken dag det er, om jeg ikke skal stresse med å tenne lys og synge sanger også.

JulegaveDette var mine råd for å komme kjapt i julestemning! Har du noen å dele selv? Jeg glemmer alltid å nyte at det er jul, som for mange andre er det en utrolig travel tid på jobb. Da er det viktig å ta seg små øyeblikk og gjøre det beste ut av denne tiden. Julen er og skal være en fin tid og god avslutning på året, la oss skape litt julestemning sammen.

Er du allerede godt i gang med julestemningen selv foreslår jeg at du deler dette innlegget med noen du vet trenger det!

Gledelig jul fra meg!Livet som krølltopp


#Min Jul

#Min Jul


Fire tenner fattigere

Fire tenner fattigere