Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

Er du klar for Open 2017?

Er du klar for Open 2017?

Crossfit-Open_featured_2.jpg
 Vi har endelig kommet til den tiden på året igjen; Crossfit Open!

Før vi setter i gang så vet jeg at alle dere 34 leserne mine helt sikkert har ventet i spenning på store nyheter ettersom at jeg ikke har postet et eneste blogginnlegg på over en måned. Beklager hvis jeg skuffer dere, jeg har hatt mye på plakaten men ikke noen "big news" å komme med. Man må faktisk prioritere av og til, denne miksen av aktiviteter har tatt opp fritiden min den siste måneden:I midten av januar, omtrent ved forrige innlegg, så startet jeg som kursleder for Humanistisk Konfirmasjon. Dette er et frivillig verv hvor jeg er så heldig at jeg får holde undervisningen for en gjeng 14-åringer. Jeg planlegger og setter opp timene, vi har hatt aktivitetshelg og det er generelt sett litt å bruke tiden sin på hver uke.Jeg bestemte meg for å prøve å sanke litt voksenpoeng, dermed har jeg begynt å ta kjøretimer. Målet er selvfølgelig å kunne kjøre min egen bil og da blir det fort noen timer i uken som brukes på øving.Bilbo følte seg litt oversett spesielt i desember og dermed har samboeren og jeg begynt å trene ham litt ekstra. Hunden vår fortjener det beste i verden, og han er virkelig TOP PRIORITY, så bloggingen har fått vike.

Nå er det attpå til tid for Crossfit Open, waddup livet?!

Jeg deltok på Open for første gang i fjor, og jeg storkoste meg. I den ekte ånden av Krølltopp så har jeg prøvd å analysere hvorfor jeg syntes Open var så gøy:

  • Open er en sosial samling, man samler alle i boxen og jobber mot et mål. Målene er gjerne helt individuelle, men alle gjør fysisk det samme og det synes jeg er kult.
  • Man får presset seg selv utenfor komfortsonen! Der jeg normalt ville tatt meg en liiiiiten pust i bakken i en vanlig økt kjører jeg bare på under Open. Her gjelder alt eller ingenting.
  • Det er en enkel måte å måle progresjon i treningen siden det gjentas hvert år. Det er ikke de samme øktene som kjøres, men når en i år klarer en øvelse som ikke ble mestret i fjor så er det ingenting som slår den følelsen!
  • Jeg spiser mye bedre og drikker mindre alkohol. Fokuset på å få i meg nok og riktig mat er stor, ellers vil jeg ikke kunne prestere godt nok. Der jeg normalt ville knukket en pils på fredagskvelden så lar jeg være, fordi kroppen ikke har godt av det.
  • Søvn blir prioritert. Jeg dro på trening etter alt for lite søvn i går og manglet 15 burpees for å fullføre økten innenfor tidsrammen. Jeg lover at om jeg hadde sover i 8 timer i stedet for 5 den natten så hadde jeg klart det, og det gjør meg litt sur egentlig.

En av de største grunnene til at jeg liker Open så godt er at jeg tillater meg selv å prioritere trening.

Konkurransen holder på i 5 uker, og da er det faktisk ikke snakk om å droppe en økt for å gjøre noe sosialt eller chille på sofaen i stedet. Treningen blir det viktigste, og med det følger søvn og mat enkelt etter. Hvis jeg til vanlig trener 2 ganger i uken så sliter jeg med å dra på en tredje økt. Om jeg derimot trener 3 ganger på en uke, så blir det plutselig både fire og fem økter. Det baller på seg og jeg virkelig elsker det. Jeg synes Crossfit er noe av det kjekkeste man kan gjøre og jeg er litt lei av å nedprioritere det for andre aktiviteter. Det er ingenting som får meg i så godt humør som treningen, som får meg til å ha lyst å prøve nye ting eller som pusher meg like hard utenfor komfortsonen. Crossfit er det som gir meg selvtillit i alt jeg gjør i hverdagen.Jeg kjører 17.1 i morgen, bring it on Castro! 

ORDFORKLARINGER:

Crossfit Open – En konkurranse hvor man kan kvalifisere til Crossfit Regionals for å så bli med i  Crossfit Games. For oss vanlige dødelige gjelder det å delta for moroskyld, eller grunnene beskrevet i  dette blogginnlegget.

Boxen – Et Crossfit-treningssenter kalles for en "box". Boxen i dette tilfellet er altså Crossfit Åsane.

Castro – Dave Castro er "Crossfit's game maker". Opens egen Seneca Crane for dere Hunger Games fans

Se alle innleggene fra Crossfit Open 2016 her.

Livet som krølltopp


Slik gikk 17.1

Slik gikk 17.1


...Når ferien er over

...Når ferien er over