Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

Open 17.2 var litt drit

Open 17.2 var litt drit

Open_17.2-featured-1.jpg

Takk for den, Castro!

La oss gå rett på sak, jeg synes at den andre Open-økten i år var litt kjedelig. Den eneste grunnen til det var vanskelighetsnivået. Jeg er sikker på at den er med å skille de beste fra de gjennomsnittlige utøverne, men slik som jeg som tar Open for moro skyld så ble det heller drit enn gøy.På den skalerte, altså litt enklere varianten, av Open er øvelsene satt opp slik at så og si alle kan klare dem. Men her i 17.2 var pullups en del av økten, og når jeg fremdeles er en slik som ikke klarer å ta en pullup så stoppet det der. Dermed jobbet jeg i 5 minutter av økten, da jeg kom til pullups så stoppet jeg. Så i stedet for å virkelig teste meg selv og ta den helt ut slik som i 17.1, så ble det litt antiklimaks denne gangen. Heldigvis er det 3 WOD-er igjen, og man kan ikke like alt som kommer ens vei.

Open 17.2 standarden var som følger:

Complete as many rounds and reps as possible in 12 minutes of: 2 rounds of:

50-ft. weighted walking lunge, 16 hanging knee-raises, 8 power cleans

Then, 2 rounds of: 50-ft. weighted walking lunge, 16 chin-over-bar pull-ups,

8 power cleans Etc., alternating between hanging knee-raises and chin-over-bar pull-ups every 2 rounds.

Skalert vekt: 9 kg x 2


A snatch workout

A snatch workout


Kan man lære å sminke seg?

Kan man lære å sminke seg?