Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

Frokost for late folk

Frokost for late folk

Jeg liker ikke så godt å lage mat

I min "dyrebare hverdag" hvor tiden er verdt mer enn noe annet så synes jeg ikke at det er så gøy å lage mat. Man bruker lang tid på å lage maten, før det bare tar noen få minutter å spise den opp, deretter skal man både rydde og vaske opp etter seg. Hele prosessen er for lang synes jeg, for så lite vinning.Det jeg derimot setter veldig pris på er sunn mat. Jeg elsker å spise sunt, det gir meg så masse energi gjennom dagen. Jeg har gjort meg selv avhengig av å spise ofte, og å starte dagen uten frokost er totalt uaktuelt. I anledningen vil jeg derfor dele min "go to" havrefrokost for late folk!

Frokost for late folk

Frokosten består av havregyn og hjemmelaget granola sammen med cottage chesse og melk. Jeg strør over noen chiafrø og topper med de bærene som er å finne i heimen. 

Frokost for litt latere folk

Hvis du nå tenkte "hjemmelaget granola?!" så har jeg en enda enklere variant. Denne består av havregryn og chiafrø toppet med melk og syltetøy. Legg til noen bær om det er å finne, hvis ikke så kan du droppe det. 

Frokost for superlate folk

Orker du ikke å styre med noe som helst og bare må få i deg noe næring har jeg løsningen her! Havregryn og melk. Ferdig. Litt digg og veldig næringsrikt. Nå vil jeg gjerne høre fra deg! Hva er din nødfrokost i hverdagen? Del denne "oppskriften" med noen som trenger en god og sunn løsning!Livet som krølltopp


Viljestyrke på 17.4

Viljestyrke på 17.4


A snatch workout

A snatch workout