Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

Godt for ryggen

Godt for ryggen

Bruk-ryggsekk_featured-1.jpg


PUT YOUR BACK INTO IT


Bruk sekk – det er godt for ryggen!

I dag vil jeg anbefale alle å velge ryggsekk foran veske. Det er mange grunner til det, den første og viktigste er at det er godt for ryggen og skuldrene. Du vet følelsen av å ha en tung veske? Det er ofte den samme følelsen som en lett sekk. Jeg går med ryggsekk hver eneste dag, selv om det eneste jeg har med meg på jobb er mat og batteripakke til telefonen. Det som er deilig er at jeg alltid får plass til alt jeg måtte finne på å drasse med meg i sekken. Hvis jeg må ta med noe hjem fra jobb; sko, klær eller Macen, så passer det fint nedi. I tillegg har jeg som regel noe snacks nedi der, siden det er plass, og det pleier å redde meg på bussturen hjem fra jobb når oksehungeren viser seg på sitt verste.En annen god grunn til å bruke ransel, som vi sier i Haugesund, er at det er lettere med hverdagsaktivitet. Hvor fristende er det å spasere hjem etter en lang arbeidsdag med en tung veske, slitne skuldre og vonde sko? Nei takk, jeg går for gode sneakers, sekken min og et headset. Å gå fra Åsane og hjem hadde tatt mange timer, men jeg prøver å spasere fra sentrum så ofte jeg kan – det tar meg omtrent en halv time.

Hvordan jeg ble ryggsekk-damen

Jeg jobber som butikksjef, og hadde tidligere en utrolig fin skinnveske fra Knomo som jeg kalte "butikksjef-vesken". Den var fylt med min MacBook Air, Moleskine kalender, notatbøker, kulepenner, lunsj og diverse småting en dame måtte trenge. Der jeg bodde tidligere tok det meg ikke mer enn 15-20 minutter å dra til jobb, da med bussen. Ettersom jeg gikk med vesken på den samme skulderen hver dag, så ble jeg til slutt skeiv i ryggen. Jeg visste det ikke selv, men etter en dag på Crossfit sa instruktøren at jeg stod skeivt da vi var i planke. Butikksjef-vesken har nesten ikke sett dagslys siden!

Hvor mange ryggsekker trenger man?

Hvis du også har lyst å gjøre noe godt for din egen rygg, så trenger du kun én ryggsekk! Jeg som ikke har all verdens plass i leiligheten har gjort det sånn at jeg donerer vekk en ryggsekk dersom jeg kjøper meg en ny. Jeg eier 4 sekker til en hver tid, men her kommer trikset: Jeg bytter sekk etter humør og antrekk, noe som gjør at det oppfattes som at jeg har ganske mange sekker. Pro tip der altså. Vil du glede ryggen din de kommende årene, velg ryggsekk du også!

Skal vi ta en avstemming i kommentarfeltet? Ryggsekk eller veske?

Livet som krølltopp


Livet som Krølltopp / apr.17

Livet som Krølltopp / apr.17


10 grunner til å få seg hund

10 grunner til å få seg hund