Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

The last Messy Box

The last Messy Box

DSC00057_featured.jpg


HVA GJØR MAN NÅR DEN ENESTE HOBBYEN STÅR I FARE?


Min første og eneste hobby

I fjor sommer tok jeg endelig fatt på en ny hobby; scrapbooking. Det var noe jeg alltid har ønsket å gjøre, men aldri følt at jeg har hatt tid til. Etter en god dose research bestemte jeg meg for å abonnere på A Beautiful Mess sine "Messy Box". Her fikk man tilsendt en månedlig pakke med forskjellige ark, kort og små stæsj som passet perfekt inn i Messy Album. Selv om jeg lette hele internett rundt, inkludert E-Bay og Etsy, så fant jeg ingenting som var like pent og enkelt å holde på med.

Nå er det over

Dermed var jeg i gang, og har laget over et år med bok så langt. Da de i sommer kom med nyheten om at Messy Boxene blir avsluttet, tok det ikke lang tid før jeg kastet med over sluttsalget. De har solgt gamle Messy Box-er og Happy Mail for slikk og ingenting – og denne uken kom endelig pakken i posten. Den O-store pakken...

Jeg tømte butikken

Vel vitende om mange dollars i frakt fra USA slo jeg meg sammen med en venninne, og en gigantisk eske var det som skjedde da vi handlet sammen. Jeg kan likegjerne innrømme at hun kjøpte tre ting, mens resten er mitt... Men jeg må jo ha nok til hele 2017 også, ikke sant? Jeg har en greie for ting med marmordesign, og da flere av pakkene inneholdt marmor i de vakreste pastell var det ikke sjangs å stoppe meg.

Skal bruke "real life" emojis

Ettersom at Messy Box avsluttes var det supersalg på gamle pakker, men i tillegg kjøpte jeg noen stempel jeg har ønsket meg siden dag én. Jeg har ikke bestilt hjem disse emoji-stemplene tidligere fordi det har vært så sinnsykt dyre, men jeg tenkte at når jeg uansett skal betale flere hundre kroner i frakt så kan de få bli med hjem de også. Gleder meg sånn til å bruke emojis i bøkene mine!

Ragnarok på hobbydager

Nå er jeg klar for å starte på et nytt album, som tydeligvis blir ganske så rosa både utenpå og inni. Vi pleier å ha "hobby dag" her i stuen på søndager, og da er det ragnarok. Fotopapiret flyr mens blekket spruter fra printeren, jeg har kuttemaskin, klistremerker og bokstaver over hele linja og det er helt kaos her. Da koser vi oss ja, og med denne store pakken her er det ingenting som kan stoppe meg.Jeg lover å poste flere bilder av bøkene etter hvert som de blir ferdige. Du kan også klikke deg inn her for å se alle innleggene som handler om scrapbooking – jeg håper du finner litt inspirasjon!SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave SaveSaveSaveSaveSaveSave

Følg meg på Bloglovin'


Første gang på X-RUN

Første gang på X-RUN


Første uke etter ferien

Første uke etter ferien