Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

Voksenpoeng i form av apper

Voksenpoeng i form av apper

Voksenpoeng_4.png

 


HVILKE APPER TRENGER DU FOR Å HØSTE LITT MER VOKSENPOENG?


Mobilbanken

Det er ingen tvil om at mobilbanken er den første voksenappen man må ha. Jeg har lest at om man sjekker kontoen sin hver eneste dag vil man få god kontroll på økonomien og muligens klare å spare litt mer enn om man bare drar kortet på måfå. Og du, aktiver BankID på mobil, det er ikke vits uten!

Digipost

Vi som er av den digitale generasjon er vant til å få alt på mail. For de dokumentene som ikke kan sendes på mail, er Digipost genial! Jeg får nesten aldri brev i posten lengre, alt kommer i Digipost når det gjelder offentlige dokumenter og den slags. I tillegg sparer man miljøet på å bruke mindre papir, så det er en vinn-vinn situasjon.

Lokalavisen

Da jeg fikk tilbud om BT i én måned for 1 krone så klinket jeg til. Da jeg en gang i tiden var student fikk jeg superpris på BT i papirformat, men jeg endte med å kaste alle avisene i stedet for å lese dem. Fy fy! Jeg hadde nærmest gitt opp å følge med i verden før dette tilbudet. Med et lite tastetrykk på mobilen er det like enkelt å sjekke BT som Instagram, og dermed har jeg akkuratt fått med meg at det snart er valg i vårt lille land.

Adblock Plus

Visste du at du kan få Adblock på mobilen din? Ohyes, you are welcome!

Posten Sporing

Navnet på appen sier seg selv, men det som er genialt med denne er at appen gir deg påminnelse om å hente pakkene dine når du er i nærheten av postkontoret. Supergenialt for oss som alltid løper hjem med oksehunger etter jobb og glemmer at resten av verden eksisterer.

Din lokale dagligvarebutikk sin app

Her er det som regel penger å spare helt uten innsats, og det elsker vi jo. Smell inn et bankkort og du er klar for din neste handletur med bonuspoeng av et slag.

Passord-app

Uansett om du velger 1Password, LastPass, MyPass eller lignende så er dette noe du må ha. Ikke lagre alle passordene dine i notater, det vil ikke hjelpe deg når du mister mobilen eller noen har deaktivert telefonen din. Med sikre apper sørger du for kryptert innhold, sikre passord og notater og ikke minst muligheten til å få tilgang fra en hvilken som helst datamaskin eller telefon med riktig innlogging. Be safe out there!

Mail

Hvis du ikke har kontroll på mailen din, så kan du like gjerne droppe alle appene ovenfor. Legg inn mailen på mobilen, sjekk den daglig og meld deg av nyhetsbrev du ikke leser. Inbox Zero er min beste venn, både privat og på jobb. Dette er de appene jeg har mest nytte av som ligger i mappen "voksenpoeng" på iPhonen min. #produktplassering Håper du får bruk for noen av tipsene her, og kan sette i gang med litt voksing opp selv. Apper jeg forøvring mener at man ikke trenger er alle bankenes egen versjon av "Vipps", reiseapper som ikke brukes ukentlig, tjenester man har brukt én gang og apper hvor mobil-nettsiden fungerer like godt. 

Bonus tips!

Det er kanskje vanskeligere å "få tak i deg", men jeg lover deg at dette tipset vil forandre nivået av stress i kroppen din: Slå av ALLE notifications. Ja, jeg mener det. Min telefon verken lyser eller piper i det hele tatt, og jeg har den alltid på lydløs. Hvis folk sender meg en forespørsel på sosiale medier, så er det stor sannsynlighet at jeg ikke får det med meg den samme dagen en gang. Dette gjør at det er jeg som kontrollerer hvor min oppmerksomhet ligger, og ikke den blinkende, pipende lille vennen som er med meg over alt. 

Likte du dette blogginnlegget, så finner du alltid flere på Bloglovin'!

 Livet som krølltoppSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave


Introduksjon til Zero Waste

Introduksjon til Zero Waste


Slik kom jeg over å ha strøket på oppkjøring

Slik kom jeg over å ha strøket på oppkjøring