Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

Stue + kjøkken: Før & etter minimalisme

Stue + kjøkken: Før & etter minimalisme

Minimalist_featured.jpg

HAR JEG BLITT EN MINIMALIST?


Da jeg så disse bildene av stuen og kjøkkenet mitt fra juni 2016 fikk jeg et lite sjokk! Jeg husker at vi hadde mye ting da vi flyttet inn i den lille leiligheten, men at det var så stappfullt som det her, det hadde jeg glemt. Jeg vet at vi kvittet oss med veldig mye i starten, spesielt kjøkkenutstyr og lignende, men se på det her! Her har vi kaffekopper, bøker, en skrivemaskin og en mengde matlagings-utstyr blandet sammen med en falsk globus, popkorn-gryte og et telefonrør.
Hyllen i mitt liv

Bakgrunnshistorie hører med her; jeg kjøpte denne fantastiske hyllen som hadde vært i utstilling hos Kremmerhuset før vi i det hele tatt hadde et sted å bo. Den lå sammenpakket i boden og jeg visste bare at den skulle være med i min nye leilighet. Da vi flyttet inn hadde enkelte (ahem, samboeren) sine tvil om at den i det hele tatt skulle passe her inne, men jeg var overbevist om at den skulle være i livet vårt.

Dokumenterer rydding

I helgen ryddet jeg litt ekstra, og storfornøyd med egen innsats har jeg selvfølgelig dokumentert resultatet. Her ser dere hyllen slik den er i dag, og føles det ikke mye bedre? Som om at man får puste igjen? Her er ting som er fjernet fra hyllen: alt som ikke hører hjemme på et kjøkken som pyntegjenstander, bøker og skrivemaskin. Fruktskålen har nå frukt i seg, i stedet for bokstaver og en banan-matboks og hunden har fått sin egen boks med mat. Lampen er også byttet ut med en mindre en.

Stuen før og etter

Hele rommet har en helt annen følelse nå enn for et drøyt år siden. Se bare på kjøkkenbenken som var fylt opp av ting hele tiden. Ikke rart jeg syntes det var stress å lage mat. I dag har vi kun kaffetrakter og såper på disken, til og med blenderen står inne i skapet på en vanlig dag. Ingenting står oppå kjøleskapet lengre, heller ikke på kjøkkenbordet eller stuebordet.

Å bli en minimalist

Selv om jeg ikke har skrevet så veldig mye om det her inne, så har jeg jobbet mye med meg selv og mitt forhold til tingene jeg eier. Da vi flyttet inn her brukte jeg KonMari-metoden for å rydde opp i alt, og siden har det bare gått nedover i antall eiendeler. Jeg har gjort et dypdykk i minimalisme, nesten sluttet å kjøpe interiør til hjemmet og er fokusert på å minimere det jeg eier til å kun være det essensielle. Grunnen til dette har vært stressnivået i kroppen, jeg kan kjenne at skuldrene henger opp etter ørene og at jeg er for sliten til å rydde hele tiden. Dermed er det enklere å bare være en minimalist så godt som det lar seg gjøre.Å se denne endringen dokumentert i bilder var utrolig deilig! Jeg håper du blir inspirert til å prøve å leve med litt færre ting, jeg lover deg at det hjelper på sinnet og stemningen i hjemmet.

Les om hvordan det er å bo på 35 m2 her eller følg meg Bloglovin' for flere innlegg om minimalisme i fremtiden!

SaveSaveSaveSaveSaveSaveLivet som krølltoppSaveSaveSaveSaveSaveSave


Livet som Krølltopp / okt. 17

Livet som Krølltopp / okt. 17


Introduksjon til Zero Waste

Introduksjon til Zero Waste