Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG
Desember via Snapchat

Desember via Snapchat

SNAP, STREAK, FILTER ... JEG HAR ALDRI VÆRT EN SNAPCHATTER

Desember-Snapchat_2.png

Så hvorfor lage desember via Snapchat?

I november måned var jeg så heldig at jeg fikk meg en ny iPhone X! Aaah! Den har verdens beste kamera, og plutselig var jeg den som snappet hele tiden. Tidligere har Snapchat irritert meg litt, når folk sendte meldinger og antok at jeg så dem den samme dagen – hei, til og med den samme uken. Jeg var så sjelden innom appen at jeg tror enkelte av snappene ble foreldet før jeg så dem. Nå derimot, snapper jeg som en helt og tenkte å oppsummere 2017s siste måned i Snaps:"Da lukter ikke jeg vondt lengre heller" – også kjent som klar for julebord med jobben.SunDay … Har endelig begynt å spille Dreamfall Chapters igjen! Ja, jeg startet på nytt da det var over et år siden sist. (2nd ja: Jeg spiller på min Mac!)#buslife Viktig å påpeke livet med buss. Til og fra jobb i hverdagen er det ingen problem, men alle de andre gangene man trenger å forflytte seg skulle jeg gjerne ha hatt en liten Mini Cooper i livet.Feed my face … Har funnet tidenes beste lunsj: Cottage cheese, vaniljekesam, frosne bær (som har tint), havregryn og litt sukrin gold. Det smaker seriøst som iskrem.Brilleslangen – Fri på en lørdag og aner ikke hva jeg skal ta meg til, utenom å ta selfie da.Kjøler ned YT-en – Pleier å handle en YT rett etter trening, men denne gangen hadde jeg medbragt for å spare tid på hjemreisen. Se #buslife for ytterligere informasjon.Klar for jul – 23. desember etter jobb ser leiligheten min slik ut. Ja ja.Rocker medbragt på ferjen … Har man fått ny termos, så har man fått ny termos og da må man bruke den med en gang. Dette er på julaften på vei til Haugesund.Alene på restaurant – Okei, denne er bra! Sindre og jeg skulle møtes på restaurant i byen, og jeg ville prøve noe nytt. Sist vi prøvde å spise her var det helt fullt, og dermed var jeg usikker på om vi skulle få sitteplasser denne dagen. Men joda, der ankommer jeg og Sindre sitter helt innserst som en skikkelig loner. Bildet viser kun 1/3 av selve restauranten, jeg holdt på å falle om av latter.Nyttårsløftene – Det arrangeres årlig på Crossfit Åsane på nyttårsaften, og endelig fikk jeg anledning til å delta. Vi løfter 3 forskjellige styrkeløft for å se hvor ståa ligger på vekt. Jeg makset i både markløft og knebøy! Skulderpress har jeg faktisk aldri testet maksen min i, men ble svært overrasket over vekten jeg klarte. Snakk om å booste motivasjon for 2018! 100 kg i mark, here I come. Og slik gikk nå dagene! Jeg gleder meg til å ta fatt på 2018, først av alt skal jeg bare bli frisk fra en helsikkens influensa. Passer utrolig dårlig når man skal ha varetelling i helgen. Hvordan var deres desember måned? Er moro å se tilbake, for jeg føler at jeg har stresset maks, men her vises de gode stundene inni mellom også.

Heter @oluffen på Snap om du vil adde meg.

Livet som krølltopp

SaveSaveSaveSaveSaveSave


6 høydepunkt i 2017

6 høydepunkt i 2017

7 steg til et ryddigere hjem

7 steg til et ryddigere hjem