Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

6 høydepunkt i 2017

6 høydepunkt i 2017


ET TILBAKEBLIKK PÅ ÅRET SOM GIKK


Hvorfor er jeg så takknemmelig for året som gikk? Hva skjedde i mitt privatliv som gjorde at jeg nå føler meg bedre og lykkeligere enn året før?Med over 9700 bilder fra året kan jeg vel si at det har vært et nydelig år fullt av høydepunkter! Når jeg nå skal se tilbake er det allikevel noen ting som må trekkes frem. Jeg føler at 2017 var det året jeg “ble voksen”. Med 2016 som hang over som et mørkt kapittel i livet var jeg klar for å ta skikkelig tak i meg selv da dette året var i gang. Jeg har fått klarnet opp i egne verdier og standpunkt, og jobbet med å finne ut av hva JEG synes er viktig å bruke energi på.Årets seks høydepunkt:
1: Jobbe som frivillig

Ja, det har definitivt vært det beste med året som gikk. Det at jeg fikk være konfirmantleder for Humanistisk Konfirmasjon var utrolig lærerikt. Jeg føler at det satte standarden for resten av året; det var her jeg ble virkelig kjent med meg selv og egne verdier, samtidig som jeg lærte hvordan man fint kan konfrontere andre uten at verden går under. Det har hjulpet meg i privatlivet, men også på arbeidsplassen. Det var faktisk en kollega som kommenterte det nylig; “Du har alltid vært tøff Angela, men nå er du både tøff og konfronterende!” Og det liker jeg.

2: Førerkortet

At det skulle ta meg et halvt år å ta lappen var for seg selv greit nok, men det var all tiden som gikk til kjøring, oppkjøringen som jeg strøk på og selvfølgelig alle mine dollarbills som bare forsvant ut fra kontoen i det samme de kom inn. Det var jævlig tøft å ta den der lappen syntes jeg. Jeg klarte det jo til slutt, og nå øver jeg på å holde det hele vedlike, for vi har jo ikke bil i livet. Jeg har også sett at det å ha en bil ikke er så viktig for meg som jeg trodde. Å kjøre til og fra jobb i rushtiden er bare tullete, det er til de andre turene som f.eks. IKEA, søppelplassen eller selvfølgelig hjem til familien min, at det er greit med bil. Men da får vi enten låne en bil, eller vi leier en, og dermed sparte vi både miljø og krones på det.

3: Takknemmelighet

I året som gikk har jeg vært så takknemmelig for alt jeg har, og det er jeg selvfølgelig fremdeles. Jeg kan ikke tro hvor heldig jeg er som har en fantastisk jobb, to gode familier, nære venner og ikke minst mat og tak over hodet. Jeg blir så utrolig rørt av at jeg på en forskrudd måte har fått det så bra i livet. Det jeg der i mot ikke er så glad for er å tenke på hvor utrolig mange andre som ikke har det like godt, og det er noe som virkelig går inn på meg. Dermed har jeg bestemt meg for  å være frivillig i 2018 også. Ikke for konfirmanter denne gangen, men for noen som ikke har det så fint her i livet. Jeg har ikke bestemt meg for hvordan jeg skal løse dette i praksis, men jeg tenker å enten hjelpe eldre eller flyktninger. Jeg tenker mye på de som er ensomme eller ikke har så mange rundt seg til å hjelpe. Vil du også gjøre noe for noen andre, sjekk ut frivillig.no for hva som finnes i området.

4: Minimalisme & Zero Waste

2017 var året jeg ble svært interessert i minimalisme & zero waste. Minimalismen kom naturlig etter all ryddingen og KonMari, mens Zero Waste var et mer bevisst valg jeg tok rundt sommertider. Jeg satte meg inn i hvordan man kan leve med mindre søppel og avfall, og selv om jeg har mange mil igjen å gå av den reisen, så har jeg i alle fall kommet noen hundre meter på vei. At miljøet har vært en viktig verdi for meg er ikke noen nyhet, men det er i år at jeg faktisk har begynt å leve utenfor min egen komfortsone for å faktisk endre egne vaner når det gjelder forbruk.

5: Treningsåret

Herlighet jeg er fornøyd med treningsåret som gikk. Én ting er at jeg deltok på mitt første hinderløp og Shape Up Weekend, men hva med alle hverdagsøktene? Nei, det har ikke vært så sinnsykt mange, men jeg har hatt et jevnt og godt år. Jag har ikke hatt noen lengre treningsopphold, og jeg har blitt satan så sterk. I morgen er det Nyttårsløft på agendaen, og jeg blir glad uansett hva jeg løfter, for jeg vet at jeg har prioritert helt riktig i året som gikk og det er jeg utrolig glad for.

6: Friends with benefits

Neida, bare vanlige friends egentlig. Tidligere har jeg følt meg litt som en “loner” her i livet. Jeg jobber mye, har vært veldig sliten og så videre. Mens i 2017 har jeg virkelig tatt tak i det sosiale. Jeg har invitert til henging eller alltid prioritert mine venner når det har vært mulig. Timeplanen har blitt ryddet for å heller være med folk jeg liker enn andre oppgaver som f.eks. å rydde leiligheten. Når jeg ser på bildene fra året som gikk så er det mange smilende ansikt som spiser god mat, drikker øl eller bare er ute i solen og chiller som ser tilbake på meg. Hei til alle venner som leser dette, jeg setter virkelig pris på dere! Det var året som gikk! Vi hadde mange gode stunder, og selvfølgelig noen mindre gode. Jeg velger å sette fokuset der det skinner hardest og satser på at 2018 blir minst et like bra år – men med LITT mer reising.SaveSaveLivet som krølltoppSaveSaveSaveSaveSaveSave


Ting jeg gjør som ikke er Zero Waste

Ting jeg gjør som ikke er Zero Waste

Desember via Snapchat

Desember via Snapchat