Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG
Livet som Krølltopp / jun. 18

Livet som Krølltopp / jun. 18

FEATURED.jpg
Profilbilde_redd-for-å-blogge_1.jpg

JEG SYNES DET ER VANSKELIG Å BLOGGE

Tidligere skrev jeg nærmest uten å tenke meg om, men nå de siste to årene så har jeg kjent mer på et press. Dette presset gjør at jeg føler jeg må settes i en "bås" for å blogge. At jeg enten må være "Miljø-Krølltoppen" eller "Minimalist-Krølltoppen" eller "Rydde-Krølltoppen". Og hva skjer da om jeg glemmer å ta med egen kaffekopp og ender med å kjøpe en vanlig to-go kopp? Kommer jeg til å bli hatet og slengt dritt til, sett på som en såkalt "poser"? Tenk om leiligheten min er rotete? Jeg kan vel ikke ha en organiserings- eller minimalismeblogg, og når noen kommer på besøk så er det ikke helt perfekt? Hva om noen fra jobben begynner å lese dette? Føler de da at de kjenner meg, selv om jeg ikke kjenner dem?

Det er mye jeg synes er vanskelig, og derfor vil jeg skrive til dere!

Livet som krølltopp

Å være voksen. Hvordan er man det egentlig? Jeg føler at jeg blir sett på som hun som er ung og lekende, og det er en rolle jeg har fylt godt. Men nå ønsker jeg å ha en stabil hverdag, jeg ønsker meg en bil og et hjem, men det passer liksom ikke inn i mitt "image" om du vil. Dermed forblir jeg i en leilighet jeg leier, kler meg som en tyveåring og tar bussen og klager over #buslife via Instagram.Å være åpen. Det er viktig med åpne folk, som snakker om hva de sliter med og hva som går bra. Jeg er redd for å bli tråkket på, sett ned på eller utnyttet. Jeg er redd for at alle dere skal vite hva mine svakeste sider er! Samtidig så kommer jeg meg gjennom hverdagen med fantastiske forbilder som Line Elvsåshagen, Camilla Lorentzen og Ane Gyllstrøm, for å nevne noen få. Hvis de kan snakke om de vanskelige tingene, hvorfor kan ikke jeg?Å være konsekvent. Jeg vokser og utvikler meg, har alltid en million prosjekt på gang, og da klarer jeg ikke å holde meg konsekvent. I bloggverden skal man ha ett nisjefelt, og min nisje har vært "Hvordan overleve 20-årene?" Fordi det er det Livet som Krølltopp handler om, å komme seg gjennom denne tiden hvor man skal finne seg selv, være perfekt, ha en god jobb, pen kjæreste og selvfølgelig en fantastisk leilighet. Det der er ikke noe for meg, jeg er så langt i fra det perfekte bildet som man kommer, men allikevel prøver man å framstille det på den måten på internett.Jeg synes det er vanskelig å blogge, men vet du, jeg skal i alle fall gi det en sjanse igjen. Jeg skal gi meg selv den sjansen.SaveSaveSaveSave

Hvordan skrive en effektiv TO DO liste

Hvordan skrive en effektiv TO DO liste